Om Affugterguide

På affugterguiden www.billigaffugter.dk beskæftiger vi os alene med affugtere.

Baggrunden for hjemmesiden er ikke som udgangspunkt af den lykkelige slags, men bunder i at vores kælder ved mere end en lejlighed har været oversvømmet i forbindelse med skybrud.

Første gang vi havde vand i kælderen, endte vi med at købe en lille affugtere til at tørre kælderen op efter vi havde fået alt vandet ud. Det var dog helt klart, at den lille hjemmemodel var mere egnet til et badeværelse eller et sommerhus end en stor kælder med megen fugt. Det satte gang i en masse research, og man kan vist godt sige, at jeg er blevet mere end almindeligt interesseret i affugtere siden da. I en sådan grad, at det nærmest var en decideret fornøjelse da vi fik 2 store industriaffugtere fra KGK ud, da kælderen blev oversvømmet anden gang.

Her på siden forsøger jeg nu at videregive på mange oplysninger om affugtning og de nekelte modeller som jeg kan finde. En del af beskrivelserne bunder ganske engkelt i at det er affugtere jeg selv godt kunne tænke mig at have eller prøve, uagtet om jeg har et decideret behov for det eller ej.

Har du forslag eller spørgsmål til siden er du velkommen til at lægge en besked nedenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *